CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hjemmelaget påske Snickers

Rå og myke Snickers som smaker helt nydelig, den forsvant raskt for å si det sånn. Det er kun naturlige ingredienser som gjør magen glad. Den er både glutenfri, melkefri og sukkerfri. Denne oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand sin oppskrift HER.

12 SNICKERS

NOUGAT 4 ss. mandelsmør 2 ss. lønnesirup 1 ss. kokosmel

KARAMELL 13 myke dadler 10 ss. vann 2 klyper salt 1 ss. kokosolje / kokosfett 1 dl. grovhakkede peanøtter

SJOKOLADE 100 g. mørk sjokolade 1 ts kokosolje / kokosfett

________________________

NOUGAT – bland ingrediensene til nougat i en bolle og bland til en jevn masse – ha over på en stor tallerken – trykk nougaten utover og form det til et 1 cm. tykt rektangel – sett i fryseren for å stivne

KARAMELL – i mellomtiden lager du karamellen. Finhakk dadlene – bland ingrediensene til karamellen med en sterk blender eller food prosessor. La noen av peanøttene være igjen slik at du kan strø de over karamell laget etterpå – miks til du har fått en jevn og kremet masse – smør et lag over nougaten, og strø over litt hakkede nøtter, trykk dem litt lett nedi.

(jeg hadde igjen en liten mengde karamell som jeg har brukt som søtt pålegg i ettertid.)

– sett tallerkenen tilbake i fryseren i 1 time

SJOKOLADE – smelt sjokoladen og kokosfett i vannbad – del snickersen i 12 biter – ha over sjokolade og la alt stivne i fryseren i ca. 15 min.

#melkefri #glutenfri #laktosefri #påske #hjemmelaget #oppskrift #sukkerfri #snickers

29 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com