CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hjemmelaget tørrshampo på 1-2-3

Jeg er stor fan av enkle oppskrifter med varer som er lett tilgjengelig. Jeg har mikset frem min egen tørrshampo som jeg personlig synes er mye, mye bedre enn alle andre jeg har prøvd før. Og i motsetning til tørrshampo fra butikkene så får jeg et 100% naturlig, rent produkt uten tilsetningsstoffer. Det er også mye billigere, men best av alt er at det lukter så utrolig godt!

2 ss. bakepulver 1 ss. rå kakaopulver 5 dråper lavendel 3 dråper peppermynte 3 dråper rosmarin

Bland sammen i en liten tom boks eller lignende. Denne fargen blender fint inn til både meg med mørk blondt hår og lys blondt. Du kan justere fargen etter din hårfarge med mer eller mindre kakaopulver. Fordel utover i håret med en sminkebørste.

Bonus er at disse oljene og rå kakao har masse gode egenskaper som gjør helsen godt <3

DoTERRA Lavendel støtter irritert og kløende hodebunn – DoTERRA Peppermynte lukter nydelig og legger igjen en skikkelig fresh lukt i håret – DoTERRA Rosmarin er super for hår generelt, men spesielt støtte på fet hodebunn og håravfall

#enkel #eteriskeoljer #peppermint #rosmarin #hjemmelaget #bakepuvler #lavendel #5minutter #oppskrift #tørrshampo #DIY #kakao #3ingredienser #naturlig

61 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com