CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

9 steg du vil lære deg hvis du er høysensitiv

Oppdatert: juni 23

Å være sensitiv er en så vakker gave, og det betyr mest sannsynlig at du enser veldig mye rundt deg. Du merker kanskje humøret til de rundt deg, du vet hvordan de har det, du forstår fort hvordan en person er og tenker i øyeblikket. Og det syns jeg er veldig vakkert men det kan også ta mye av energien din.


Før så gjorde det meg veldig sliten og jeg følte at jeg plutselig kunne ta over humøret til mine nærmeste rundt meg - enten om det var et godt humør eller om det var en som hadde en dårlig dag så tok jeg det til meg og det gjorde meg veldig, veldig sliten! Men her har jeg 9 steg til deg som virkelig hjelper meg til å bruke denne høysensitiviteten som en gave og som gir meg energi fremfor å tappe meg for det. 


1. Finn styrken i naturen. Det som er levende. Sett deg inntil et tre, den har en enorm kraft og energi i seg. Må du jobbe så ta meg deg bøkene ut og jobb inntil treet istedenfor hjemme. Fordi du er høysensitiv betyr det også at du kan hente hele kraften din i det som er helt naturlig og levende, både naturen og dyrene. Og når du trenger å hente energi og svar så finner du det i naturen, helst helt alene uten andre mennesker som kan påvirke energien og tankemønsteret ditt. Se alltid løsninger på hvordan du kan jobbe i naturen eller nærmest mulig den fremfor hjemme/kontor/universitetet/skole etc.


2. Mediter ved å sitte inntil et tre i skogen et sted, eller i en park. Min beste meditasjon er å puste, høre lyden av sjøen, fuglene og naturen rundt meg. Dvs. koble deg av sosiale medier og mennesker, og bare ha fokus på tilstedeværelse i naturen, smil og som jeg sa- PUST


3. Gå barbent, du vet jeg elsker dette om du har fulgt meg lenge! MAGISK, bare husk å gå barbent i naturen og ikke på asfalten - det vil ikke ha noe hensikt. Å gå barbent vil hjelpe deg å jorde + få energien gjennom hele kroppen din, det vil også ofte gi deg en varme helt til bena.


4. Finn en god coach. Jeg vet helt ærlig ikke hvor jeg hadde vært idag uten coachen min, hun har virkelig guidet meg i riktig retning når jeg er forvirret eller kjenner jeg trenger ekstra support for å komme meg på rett spor. HER er min coach


5. I hjertet ditt, kjenn godt etter. Hva fyller hjertet ditt? Hva kan du finne i din ekte lykke som ikke er materialistisk, penger eller påvirket av andre mennesker rundt deg? Naturen, kjærlighet, dyrene, luften, maten, gode mennesker du møter på veien. Å observere dette gir meg så mye styrke! Skriv ned hva som gir deg din ekte lykke, den som gjør at du har like mye kjærlighet i deg selvom du har 0 kr på kontoen eller 100 millioner kr på kontoen. Og ta action - gjør noe fra den listen hver dag

ANDRE TING DU KANSKJE VIL LIKE


6. Dype samtaler med noen som løfter deg, ring en person som dukker opp i hode ditt - det trenger ikke være en du kjenner godt men følg intuisjonen din så skal du se at det var helt riktig å ringe akkurat henne, kanskje din nye sjelevenn


7. Du trenger ikke å bli frustrert, redd etc. når du kjenner at hode ditt er kaos eller du ikke klarer å finne den ekte lykken og gleden. Da er det kanskje viktigere enn noen gang for deg å heller ha fokus på å få den energien ned i hele kroppen din med å jorde deg, som å gå barbent, meditere, yoga.. Stol på at universet har en plan for deg og at ting vil falle på plass etterhvert som dagene går, istedenfor å panisk lete etter svar❤️ Vær åpen for at signalene som guider deg i riktig retning kan være fra personer som sier noe rundt deg, tegn og signaler, eller tanker og svar som dukker opp i hode ditt. Når du kommer inn i disse periodene er det vanlig å kjenne på tomhet, men dette kan det hende du har behov for fordi du er i en tid der du legger fra deg belastninger og people-pleasing for å starte et nytt kapittel. Jeg ser på tomheten som en måte å starte pånytt og vet at det vil være en tid jeg må lade batteriene for så å få passion + energien tilbake.


8. Forsterk det du allerede jobber ved å bruke krystaller, Eteriske oljer eller andre verktøy. Jeg bruker oljene som On Guard, Frankincense, Rose, Forgive, Balance og Siberian Fir. 


9. Kjenn etter hva slags kosthold du har behov for akkurat nå. Er du i en periode hvor du kjenner på mye uro eller følelser fra de rundt deg er det kanskje lettere og mer fargerik mat som grønnsaker, bær etc som du craver etter, for å ikke belaste kroppen for mye når du allerede jobber med noen heftige energier. Eller craver du mer etter tung mat nå? Kjenn etter så ligger svaret i deg. Og vær veldig obs på sukker, raffinert mat og gluten, du er mest sannsynlig veldig følsom for dette og vil påvirke deg inn i ubalanser.


Du kan høre hele podcast episoden HER 

#høysensitiv #hypersensitivpersonlighet #særligsensitiv #høysensitivutbrent #høysensitivangst #høysensitivtest #høysensitivstyrke #sensitivperson #sensitivitet #hvordanlevesomhøysensitiv #hvordanblimindrehøysensitiv #hvordanfådiagnosenhøysensitiv #høysensitivperson #spirituellperson #spirituellutvikling #spirituellopplevelse #ernæringsterapeututdannelse #meditasjonspute #naurensegenverdi #naurenskretsløp #naturensverden


845 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com