CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hva en oljeklasse med meg egentlig er?

Oppdatert: 30. nov. 2019

Jeg har nettopp smurt meg inn med oljer for hormonbalanse + binyrene, hudoljene mine og fokus + energi oljer i diffuseren mens jeg jobber. Etter at disse dråpene kom inn i livet har jeg blitt så mye flinkere til å ta vare på meg selv og starte dagen riktig. Det er bare så deilig!

Og jeg er ikke den eneste:

Her er datoene for oljeklasser i Oktober, og det er gratis å være med:

Bergen – 17:40 den 14.okt eller 10:00 den 15.okt

Stavanger – 11:00 eller 18:00 den 16.okt

Drammen – lørdag 19.Okt kl. 17:00, og en den 23.Oktober kl. 18:00

Porsgrunn – Ettermiddag/kveld den 18.okt

Tønsberg – kl. 11:00 den 19.okt

Sarpsborg -21.okt

Sundvolden – 20.okt kl. 14:30

Oslo, Frogner – 17.okt kl. 18, 20.okt kl 18, 24.okt kl 18, 31.okt kl 18

Vil du være med på en av disse, bare send meg en mail helse@celineheldrup.no <3


Hva går egentlig en oljeklasse ut på?

Jeg får ofte spørsmål om hva det egentlig er, så her er slik jeg pleier å ha det:

Vi blir vanligvis en koselig liten gjeng som ikke har erfaring med oljer fra før. Går gjennom eteriske oljer- fordøyelse, energi, søvn, giftstoffer, indre uro ++. Personlige utfordringer og hvordan oljene kan støtte akkuratt disse.

Du får smake, lukte, kjenne og erfare de selv 🌼

Jeg pleier å ha det enten hjemme hos meg, eller et annet personlig, koselig rom <3 Det er gratis.


Dersom du ønsker å bestille oljer så gjør vi det på oljeklassen. Men det er absolutt ikke et must, det viktigste for meg er at du lærer mer om hva disse oljene egentlig er, hvordan de fungerer i kroppen vår og at du selv går ut derfra inspirert til å leve en naturlig livsstil.


#bergen #eteriskeoljer #læring #sarpsborg #drammen #gratis #gratisarrangement #hvaskjer #hvaer #oljeklasse #stavanger #oslo #oktober #naturliglivsstil

45 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com