CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hverdagsbruk / Eteriske oljer

Jeg er så obsessed i disse oljene at dere aner ikke! Og flittig i bruk hver eneste dag til alt fra hud- hårprodukter, parfyme og vaskemidler, til fordøyelsen, søvn og indre uro♥

MINE SØVNOLJER & STØTTE PÅ STIVE MUSKLER og NAKKE

  1. LAVENDEL – dette er en av mine favoritt oljer for å støtte ro og senke skuldrene – en støtte på tankespinn og hjelper meg å falle raskere i søvn – roer ned irritert hud – demper svie (eks. hvis du brenner deg)

  2. BASIL & MUSKATSALVIE / CLARY SAGE – støtter binyrene som produserer over 40 hormoner – demper spenninger & stive muskler i rygg og nakke – Clary Sage er en must-have i hormon uken min og støtter hormonbalansen

FORDØYELSESOLJENE

  1. ZENGEST – Støtter fordøyelsen: – ved tunge måltider og en urolig mage – «must have» på reiser

  2. PEPPERMYNTE – Kan støtter fordøyelsen og kramper – frisk pust – støtter luftveiene & pust – super før trening

MINE OLJER FOR EN GOOD FEELING

  1. VILL APPELSIN & LEMON – Skaper god stemning & virker oppløftende på humøret – Som smakstilsetning i vann & farris – Til husvask. Jeg blander vann og noen dråper olje i en sprayflaske, og vasker bord og overflater. Fjerner flekker og sprer en god duft

IMMUNE BOOST

  1. OREGANO & ON GUARD – Støtter immunsystemet og bruker disse så fort jeg føler meg litt rusk – Renser luften – Oregano er en super kraftfull antioksidant

MINE OLJER FOR FOKUS & KONSENTRASJON

  1. ROSMARIN, BALANCE & VIRAK – ELSKER disse oljene og bruker det alltid når jeg studerer, jobber eller er på forelesninger. – Fokus & konsentrasjon – Støtter for tilstedeværelse og får fokuset vekk fra distraheringer

Her er info om oljene & bestillingsside

#doterra #konsentrasjon #energi #hud #luftveiene #friskånde #søvnoljer #trening #oppløftende #immunforsvar #muskler #oljer #smakstilsetningfarris #humør #irritert #fokus #nakke #husvask #sterkantioksidant #søvn #eteriske #studier #godstemning #stive #naturlig #fordøyelsen

94 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com