CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hverdagsvafler av Quinoa & Egg

Jeg kunne nesten ikke tro det der jeg bokstavelig talt blandet sammen kokt quinoa og egg. Tenkte at jeg får ta en råsjangs og se om det blir noen vafler ut av det, og det ble faktisk skikkelig bra! Super gode vafler helt fri fra melk, gluten og sukker. Og ingrediensene holder blodsukkeret i balanse og kroppen fornøyd. Dette er hva jeg kaller hverdagsvafler!

16 VAFLER 4 dl. Quinoa 8 egg 2 ts. bakepulver 1 ts. vaniljepulver 1 ts. kardemomme 1 dryss salt 2 dråper vanilje stevia (kjøpes på helsekost) 2 ss. lønnesirup eller fibersirup

– Kok opp quinoa – Pisk sammen eggene – Bland sammen quinoa og egg med en gaffel – Tilsett resten av ingrediensene

Smør vaffeljernet i masse fett (jeg brukte meieri smør) slik at vaflene ikke setter seg fast når du steker de.

Serveres med friske bær eller annet godt pålegg♥

#melkefri #vafler #glutenfri #laktosefri #hjemmelaget #quinoavafler #hverdagsvafler #sukkerfri #sunne #quinoa

20 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com