CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Super-shotten for immunsystemet

Oppdatert: mars 10

Denne shotten tar jeg så fort jeg føler meg litt uggen. Jeg har faktisk tatt den i alle år så lenge jeg kan huske, og slipper billig unna forkjølelser.

♥ 1/2 sitron ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 4 ss. Extra Virgin Olivenolje

Skvis saften av en halv sitron. Finhakk hvitløken. (Eller knus løken med en presser) Bland sammen sitronsaft, hvitløk og olivenolje i et glass. La stå i minst 15min. før du drikker blandingen sakte gjennom dagen. Dette gjøres for at virkestoffene i hvitløken skal aktiveres.

Den er sterk og smaker ikke særlig godt. Jeg anbefaler å ta litt og litt inn med en spiseskje, i tillegg til å skylle ned med vann. Noen ganger kan en hel shot være for sterk, så ta gjerne jevnlig gjennom dagen.

Sitron inneholder C vitamin som støtter immunsystemet ♥ Hvitløk er naturens redning for mange, med antibakterielle egenskaper. ♥ Olivenolje kan optimalisere næringsopptaket, dermed også nyttiggjør sitron og hvitløk bedre. Inneholder Oleocanthal som er en kraftig antioksidant.

#boostimmunforsvar #immunforsvarmat #styrkimmunforsvaretforkjølelse #styrkimmunsystemet #styrkimmunforsvarethomeopati #styrkimmunforsvaretnaturligt #styrkimmunforsvarethomeopati

37 visninger

Siste innlegg

Se alle