CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Er du en perfeksjonist? Stat med innsiden

Tar med et utdrag fra et intervju jeg svarte på idag, dette skal jeg fortelle mer om når det kommer på trykk:


Idag har jeg som sagt et endret tankemønster og er bevisst på både meg selv og det som skjer rundt meg. For meg er det viktig å være glad nok i meg selv på en ekte og ærlig måte, altså i det indre, på en slik måte at jeg kan beskytte meg mot sjalusi og perfeksjonisme.

På bloggen er jeg opptatt av å være ærlig om livet, men det er også mye ernæringsprat. Når jeg snakker om ernæring er det et viktig for meg å ikke skrive om dietter, vekt og kropp. Jeg fokuserer heller på å inspirere til en naturlig livsstil uten å påpeke at en ting er mer riktig enn noe annet. Det er en grunn til at det finnes så mange forskjellige meninger og dietter der ute, nettopp fordi vi er så individuelle.

En kostholdsretning kan være medisinsk for noen, men skape problemer hos andre. JA, det er mye med både blogg, Instagram, dette nye prosjektet mitt på Snapchat og studier. Men da ligger fokuset igjen på å ta vare på meg selv og vite at jeg ikke kan forandre på ting som jeg ikke har rukket før eller bekymre meg for saker som skal gjøres.

I perioder som dette er det spesielt viktig å fokusere på det som skjer akkurat her og nå, bekymringer er kun skadelig og har definitivt ingen nytte av seg. Dersom du kan gjøre noe med bekymringen er det ikke lenger en bekymring, men et problem. Jeg har definitivt stressende perioder slik som alle andre, og dette er alltid noe å jobbe med.


Wooow disse dagene går i ett sett og det er masse som skjer akkurat nå. Jeg er så stolt av dette prosjektet, og vi har fått så mange gode tilbakemeldinger! En så god gruppe mennesker og alle er så utrolig motiverte <3

Imorgen skal jeg på God Morgen Norge sammen med Amalie Snøløs og Tina Hermansen! Vi skal snakke om prosjektet vårt – uperfektepiker, og det kommer til å bli så bra! SÅ FØLG MED PÅ TV2 KL. 9:30-10:00 IMORGEN!


#godmorgennorge #TV2 #perfeksjonist #hvordanbligladimegselv #bligladisegselv #startmedinnsiden

10 visninger