CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Levende kokosyoghurt med 3 ingredienser!

Så enkelt, så mettende og så godt! Jeg er storfan av kokosyoghurt og prøver meg ofte på nye oppskrifter. ENDELIG har jeg funnet den perfekte blandingen, en yoghurt med sykt digg smak og perfekt konsistens. Mye bedre enn alle de andre yoghurtene jeg har laget gjennom tidene. Den er helt uten melk og inneholder sunne fettkilder som holder blodsukkeret stabilt og magen mett i lang tid. Super god til både frokost, lunsj og kveldsmat.

Anbefaler deg å lage denne i julen da den både er billig, enkel å lage og gjør kroppen fornøyd mellom alt det rare vi får i oss nå i julestria. Det har seg nemlig slik at den inneholder levende bakterier som styrker både fordøyelsen og immunforsvaret!

ROMMER EN GLASSBEHOLDER PÅ 1,6L

♥ 4 bokser økologisk kokosmelk, jeg bruker merket Anglamarken fra Coop (400ml per boks) ♥ 6 kapsler probiotika (kjøpes på helsekostbutikk) ♥ 2 ss. Kokosblomstsukker (kjøpes på helsekostbutikk)

– Bland alle ingrediensene i en ren glassbeholder på 1,6 liter (eller mer.) Jeg tar ikke med den siste lille skvetten av kokosmelken fra Anglamarken. Dette er en klar væske som skiller seg fra resten av kokosmelken.

– Sett yoghurten på baderomsgulvet i 2 dager.

– Nå kan den settes i kjøleskapet og er klar til å nytes 🙂

Toppes med granateple og hjemmelaget Granola (eller Berit Nordstrand sin granola som kjøpes på Coop).

#kokosyoghurtsunt #kokosyoghurtosloraw #kokosyoghurtprobiotika #kokosyoghurtoppskrift

80 visninger

Siste innlegg

Se alle

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com