CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

KOMBUCHA SMOOTHIE

Kombucha er en drikk basert på fermentert drikk av te og sukker. Fermenteringen skjer gjennom en symbiotisk koloni av bakterier og gjærsopper som «spiser opp» sukkeret gjennom en 7-21 dagers tid i kjøkkenskapet. Gjennom denne prosessen omdanner bakteriene sukkeret til organiske syrer. Dette er både avgiftende, fordøyelsesfremmende og den øker magesyreproduksjon som øker opptaket av næringsstoffer i kroppen. Når Kombuchaen er klar har den en litt syrlig smak, pluss at den den bruser litt, og mange bruker denne som en brus erstatning.

Kombucha er en super støtte for fordøyelsen med probiotiske egenskaper som gjør godt for dine tarmbakterier. Den inneholder også små mengder glukuronsyre (en organisk syre) som virker avgiftende og hemmende på unormal celledeling. Og på denne måten er den også støttende for leveren.

Du kan enten kjøpe kombucha drikk på en helsekost butikk, eller lage det selv (det finnes et hav av oppskrifter på nett). Til denne smoothien anbefaler jeg hjemmelaget kombucha, da denne har mindre kullsyre og passer seg bedre til en smoothie.

1 dl. Kombucha 2 never bringebær 2 never blåbær 3 eggeplommer 2 dråper doTERRA Vill Appelsin (eterisk olje)

#melkefri #glutenfri #kombucha #kombuchasmoothie #egg #smoothie #sukkerfri

15 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com