CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Kylling med pastinakkmos & grønnsaker

FOR 2 PERSONER ♥ 295g / 2stk økologisk kyllingbryst (2 kyllingbryst) ♥ 170g / 2stk gulrøtter ♥ 100g brokkoli ♥ 140g blomkål ♥ 10g / 8stk sukkererter ♥ 70g / 6 reddiker ♥ 260g / 2 store pastinakker ♥ 1/2 ss kokosolje ♥ 2 små never spinat ♥ Salt & Pepper

TILBEREDNING AV KYLLING Krydre kyllingen med salt & pepper og stek i ovnen på 160 grader varmluft i ca. 35 minutter.

TILBEREDNING AV GRØNNSAKER Kok opp vann i en stor kjele og ha i gulrøtter, blomkål og brokkoli. De er ferdig når de såvidt har blitt myke (sjekkes ved å stikke en gaffel/kniv i blomkålen). Spinat, reddik og sukkererter kuttes opp og serveres som de er.

TILBEREDNING AV PASTINAKKMOS Kok opp vann i en ny kjele og del pastinakken i biter. Ha pastinakken i kjelen. Når pastinakken er myk skiller du ut 1/4 av vannet fra kjelen. Ha vannet og pastinakken i en bolle, tilsett kokosoljen og bland alt til en mos med stavmikser. Smak til med salt & pepper.

15 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com