CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Kylling med pastinakkmos & grønnsaker

FOR 2 PERSONER ♥ 295g / 2stk økologisk kyllingbryst (2 kyllingbryst) ♥ 170g / 2stk gulrøtter ♥ 100g brokkoli ♥ 140g blomkål ♥ 10g / 8stk sukkererter ♥ 70g / 6 reddiker ♥ 260g / 2 store pastinakker ♥ 1/2 ss kokosolje ♥ 2 små never spinat ♥ Salt & Pepper

TILBEREDNING AV KYLLING Krydre kyllingen med salt & pepper og stek i ovnen på 160 grader varmluft i ca. 35 minutter.

TILBEREDNING AV GRØNNSAKER Kok opp vann i en stor kjele og ha i gulrøtter, blomkål og brokkoli. De er ferdig når de såvidt har blitt myke (sjekkes ved å stikke en gaffel/kniv i blomkålen). Spinat, reddik og sukkererter kuttes opp og serveres som de er.

TILBEREDNING AV PASTINAKKMOS Kok opp vann i en ny kjele og del pastinakken i biter. Ha pastinakken i kjelen. Når pastinakken er myk skiller du ut 1/4 av vannet fra kjelen. Ha vannet og pastinakken i en bolle, tilsett kokosoljen og bland alt til en mos med stavmikser. Smak til med salt & pepper.

15 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com