CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Laks med pesto-pasta uten melk&gluten

LAKS MED PESTO-PASTA FOR 2 PERSONER

♥ 100 g. økologisk spaghetti, glutenfri ♥ 1 ss. økologisk pesto ♥ 2 laksefileter ♥ 2 økologiske gulrøtter ♥ 8 cherrytomater ♥ 4 økologiske salatblader (hjertesalat) ♥ 2 never med spirer (jeg brukte brokkoli spirer) ♥ 1 ss. smør ♥ 2 sitronbåter ♥ Extra Virgin kaldpresset olivenolje ♥ Salt ♥ Pepper ♥ Hvitløkskrydder

Sett ovnen på 175 grader. Krydre laksen med sitron, pepper, salt, hvitløkskrydder og olivenolje. Stek i ovnen i 10-15 minutter. Kok spaghetti, riv gulrøttene og del cherrytomatene i fire. Vask spaghetti under kalt vann og smelt smør som du blander i pastaen. Bland inn gulrøtter og pesto. Ha alt over en tallerken og topp med spirer, salat, tomat og laks.

#melkefri #pesto #glutenfri #laktosefri #oppskrift #Laks #pasta #sunn

8 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com