CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Matinspo – mine frokost favoritter!

Frokost kan på mange måter forme dagen din. Da tenker jeg spesielt på humør, energi og konsentrasjon. Kroppen faster gjennom natten og er derfor vanligvis i en fettforbrenning når du står opp.

Dersom du spiser et måltid full på karbohydrater kan du hoppe rett over på et ustabilt blodsukker som igjen ikke gir deg den gode metthetsfølelse og energi. Typisk for dette er kornblandinger, havregrøt med melk og sukker eller brød med et uskyldig lag av pålegg..

Igjen vi er individuelle og reagerer ulikt på mat, derfor er det lurt å selv teste hva som passer for deg. Uansett, her har dere et typisk frokost måltid for meg, helt uten brød- naturlig fri for gluten og med gode fettkilder

FROKOST #1

♥ Noen gode oster ♥ Cherry tomater ♥ Spekemat


♥ Ruccula og spirer ♥ Speilegg stekt i Meierismør og kokosolje. Krydret med salt, hvitløks krydder og oregano

FROKOST #2

♥ 2 speilegg stekt i meierismør og kokosolje. ♥ 1/2 avokado – strø over litt salt ♥ Cherrytomater ♥ Spekemat ♥ Reddik

♥ Parmigiano Reggiano (ost)

#blodsukkervennligfrokost #ketofrokost #lavkarbofrokost

37 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com