- CelineHeldrup
Min pizza variant, naturlig melk- og glutenfri
Oppdatert: 21. mars 2020
400 g kikertmel 3 eggeplommer 9 ss olivenolje Eventuelt litt vann vann til du får en litt bløt konsistens Litt fiberhusk Smak deg til med salt

Bland alt sammen og la stå i minst 30min før du steker det i masse godt smør eller kokosolje til flere små, runde pizzabunner
Topp med: - Tomatpure - Kjøttdeig med pizzakrydder - Skinke og ost (spiser du ikke melkeprodukter kan du bruke veganost)
Ha litt i ovnen til osten smelter, topp med ruccula og nyt!
TIPS: lag bunnen dagen før med en slump surdeigsstarter så gjør du magen ekstra glad <3

#kikertmel #kikertpizza #lavkarbo #keto #lavkarbopizza #ketopizza #blodsukker #blodsukkervennlig #oppskrift #hjemmelaget #sukkerfri #glutenfri #melkefri #laktosefri #melkefripizza #pizzabunn