CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Mine frokost favoritter!

Oppdatert: jan. 4

Frokost er for meg det viktigste måltidet, eller med andre ord, den første maten jeg får i meg på fastende hjerte og som former hvordan resten av dagen blir. For noen ganger er ikke det før kl. 12 mens andre ganger er jeg sulten tidlig på morningen.


Med et næringsrikt, hjemmelaget måltid som gjør deg mett, slipper du et ustabilt blodsukker som får søtsuget på topp og energien på bånn.


Å sitte ned i ro uten forstyrrelser å spise maten, gir fordøyelsen tid til å bryte ned maten ordentlig som gjør magen glad og metthetsfølelsen kommer fortere!

Og her er noen av mine huskeregler:

Avokado, olivenolje og kokosolje for gode fettkilder. Blodsukkeret, hormonstøtte og fuktighet til huden .


Spekeskinke og noen gode oster fordi jeg elsker det


Økologiske egg for vitaminer & mineraler, ruccula eller andre bladgrønnsaker for bitterstoffer, tomat og krydder for antioksidanter


Og dette mekket jeg sammen på kanskje 10 min? Så lett og så digg

Her er noen av mine frokostfavoritter og håper det er til inspirasjon <3

Smoothies

Middagsrester

Kokosyoghurt med topping
#energi #frokost #metthetsfølelse #oppskrift #stabiltblodsukker #lavkarbo #blodsukker

150 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com