CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Mine must-have på reise!

Oppdatert: mars 10

Jeg befinner meg i Madagaskar nå med faktisk over 30 varmegrader hver dag! Varmt men også helt nydelig. Jeg har aldri vært her før men i et land som dette- Afrika, så er det selvfølgelig viktig å styrke kroppen på alle mulige måter for å forebygge det som er truende her, og de store klimaendringene er i seg selv en tøff endring for kroppen.  Her kommer litt inspirasjon fra meg om hva jeg har med meg på reisen.


Omega 3 fra Isblå - tar hver dag for blant annet å roe inflammasjon i kroppen. Dette kan komme av alt fra solbrent hud, strålinger fra lang flyreise, stress eller overtrening Probiotika tilskudd - bakterier som støtter fordøyelsen og spesielt viktig i land som dette hvor bakteriekulturen er helt annerledes enn Norge og ukjent for kroppen. Tar hver dag på reisen. Jeg personlig har best effekt av PB assist fra doterra som er dobbelkapslet og rekker ned i tarmen før den oppløses, men dette er veldig individuelt og alltid lurt med variasjon så jeg tok med litt forskjellige.

TerraShield er en ferdiglaget blanding av eteriske oljer for utendørs trusler og du får den både i spray og eterisk olje. Jeg har i tillegg lagt til ekstra dråper med Wintergreen, Lemongrass og Eucalyptus for ekstra support 🦟🐜

👉 Jeg har med en ekstra 15ml flaske TerraShield + kokosolje. Når sprayflasken blir tom åpner jeg den opp og fyller på med ny mengde

On Guard Mist Spray er en ferdigblanding av ren alkohol, vann og eteriske oljer som vi sprayer på hendene gjennom hele dagen som en naturlig rens uten å nødvendigvis ta knekken på alle våre gode bakterier 🤸‍♀️ On Guard Softgels er en blanding av on guard oljene og olivenolje i kapsel som tas innvortes for å booste immunsystemet. Tatt hver dag for å forebygge + være bedre rustet mot det som kommer DigestZen softgels er en blanding av fenikkel, karve, koriander, anis, peppermynte, ingefær og olivenolje i en kapsel som tas innvortes for å støtte fordøyelsen. Tatt hver dag  Serenity og Chamomille smører jeg med baseolje under føttene, tinningen og bak i nakken før jeg skal legge meg for å støtte søvn og ro. Chamomille smører jeg i tillegg på magen for å roe fordøyelsen og magevondt Frankincense roll-on smører jeg foran pannen, bak ørene og i nakken gjennom dagen for å roe tankespinn og generelt for støtte på hjernehelse Deep Blue og Peppermynte roll-on har vært en must på stiv nakke gjennom en LANG flyreiseAlt om de unike Eteriske oljene mine finner du HER 🌸


#reise #eteriskeoljer #afrika #madagaskar #reiseguide #naturliglivsstil #naturmedisin #planter #urter #naturen #kosthold #ernæringsterapi #helse #fordøyelsen #celineheldrup #onguard #immunsystemet #oppskrift #lavkarbo

23 visninger

Siste innlegg

Se alle