CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Mine videoer & Lofoten 2017

Wellll, nå har tanken om å starte VLOG begynt å komme smygende. Jeg har jo allerede noen videoer på Youtube, men dette er kun av reiser. Tenker kanskje en blanding av helse videoer og reiser. Men så er spørsmålet: skal jeg prate på norsk eller engelsk?? Hmmm, jeg får tenke litt til før jeg går i gang med en ordentlig Youtube kanal også. Her er alle videoene jeg har ute til nå, det er vel omtrent bare fra Lofoten i Mai 2017. Åh det var en helt fantastisk tur, og vi skal definitivt tilbake en dag!

Se min Youtube-kanal HER, og trykk på abonner for å følge meg <3


#ryten #youtube #svolvær #vlog #to #kvalvika #roadtrip #video #lofoten #seafishing #kayaking #hiking

7 visninger

Siste innlegg

Se alle