1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com

CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Naturlig glutenfri hamburgerbrød med coconut dip

Oppdatert: 12. des. 2019

Naturlig glutenfri, hjemmelaget burger med coconut dip og burgerbrød basert på philadelphia & egg. Smaker himmelsk!!

8 HAMBURGERBRØD

6 egg 200 g. Philadelphiaost 2 ss. linfrø 1/2 ts bakepulver 1 ss. Fiberhusk 1/2 ts salt Hvitløks krydder Sesamfrø Oregano Kan være nyttig med noen runde former til å bake brødene med i ovnen

– Skill eggeplommen fra hviten, men ta vare på begge deler. – Pisk eggeplommene helt til de har blitt lyse og luftige. – Tilsett Philadelphiaost, fiberhusk og salt. Bland godt – Pisk eggehvitene stive. Ha hviten forsiktig over i den andre blandingen – Bland forsiktig inn med en slikkepott og store bevegelser – Tilsett linfrø & bakepulver – La røren hvile noen minutter slik at fiberhusken får svellet – Ha de over på en stekeplate, og fordel de utover til 8 hamburgerbrød – Jeg glemte helt å ta tiden, men jeg hadde den på 180 grader varmluft til de ble godt stekt.

Oppskriften er hentet fra @carolinebergeriksen

COCONUT DIP

– 2 ss. Dijonsennep – 1 ss. Philadelphia ost (kan sløyfes) – 300 ml. kokosmelk uten tilsetningsstoffer (fra Rema 1000) – Oregano – Salt & Pepper – Hvitløkpulver

– Ha kokosmelken i kjøleskapet en god stund før du starter slik at den er litt stivnet – Bland alt sammen, og voila! Du har en super digg hamburgerdressing


DETTE TRENGER DU TIL 6 BURGERE 3 fedd hvitløk 1 rødløk 12 remser Chaumes ost (eller en annen god ost du liker) 100ml økologisk kokosmelk 1 pakke økologisk kjøttdeig (400g) Salt & pepper Fenikkelfrø (kan sløyfes)

– Sett ovnen på 150 grader. – Riv halvparten av oste-remsene i små biter, de siste 6 skal på toppen av burgerne helt til slutt – Finhakk hvitløken og rødløken – Ha alt i en bolle sammen med kjøttdeig, kokosmelk, salt og pepper – Bland det hele godt sammen med hendene dine – Formes til 6 burgere og settes inn i ovnen. – Stekes i 50 minutter, men sjekk underveis at de ikke blir for gjennomstekt

Serveres med Søtpotet Fries, oppskrift HER

#melkefri #glutenfri #dip #burger #hjemmelaget #oppskrift #lowcarb #hamburgerbrød #kokosnøttdip #lavkarbo #hamburger #hamburgerdip

18 visninger