CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hjemmelagde Paleo barer

Jeg har dilla på de nye Primal Pantry Paleo barene som er ute på markedet. De er laget av nøtter og kokosolje som holder blodsukkeret stabilt. Det kan derfor virke mettende og du unngår dette «hoppet» som får deg i full energi før du daler ned i bånn og blir trøtt igjen. Nå har jeg laget min egen lille oppskrift på disse barene, here you go:

14 MINI PALEO BARER ♥ 2 håndfuller /60g Macadamianøtter ♥ 2 håndfuller /80g Mandler ♥ 10 myke dadler ♥ 6 ss. MCT olje eller 6 ss. smeltet kokosolje (Cocosa)

Ha alle ingrediensene i en blender, og pass på at det blandes godt sammen. Jeg stoppet blenderen to ganger og mikset det rundt med en skje slik at dadlene blandes godt inn med resten. Form blandingen med hendene til 16 små barer. Oppbevares i kjøleskapet

Jeg rullet noen inn i rå kakao fordi det demper søtsmaken litt. Men her er det bare smak og behag!


#paleo #paleobar #primalpantrypaleo #paleobrød #paleofornybegynnere #paleodiett

18 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com