CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

PIZZA PÅ 1-2-3!

Digger den! Jeg liker at ting går raskt, og denne lager jeg på null-komma-niks 😉 Jeg har enda ikke tatt meg tålmodigheten til å lage glutenfri, hjemmelaget pizzabunn, men jeg lover at det kommer etterhvert. Og det må da være lov med en liten quick-fix, selv for en matblogger 😉

2 SMÅ PIZZA Økologisk kjøttdeig Hvit geitost (ser ut til at vi fordøyer denne bedre enn vanlig ost) 1 boks tomatpure Ruccula 2 avokado 1 pakke BFree, glutenfri (eller hjemmelaget pizzabunn som seff er det beste) 1 dråper Oregano eterisk olje, eller 1 ss. oreganokrydder 2 dråper Rosmarin, eller rosmarinkrydder Salt & pepper Kokosolje eller meierismør til steking

– Stek kjøttdeig i kokosolje eller meierismør. Ha i 3 ss. tomatpure, oregano, rosmarin, salt og pepper. – Mos avokado med en gaffel og tilsett salt & pepper – Rasp ost – Smør over et tynt lag tomatpure på to stk BFree wraps – Smør på avokado mos – Ha over et godt lag ruccula – Fordel kjøttdeig over de to wrapsene – Ha over et godt lag med raspet ost – Stek i ovnen på 160 grader i noen minutter, kun for at osten skal smelte

#utensukker #glutenfri #laktosefri #pizza #lavkarbo

30 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com