CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Freshe opp stuen med planter fra Afrika eller frosne busker fra hagen?

I går var det på tide å freshe opp leiligheten med litt planter etter 2 ukers ferie. Jeg hadde såååå lyst til å dra på IKEA bare for å kjøpe grønne planter, men så poppet ideen opp om å plukke det som årstiden gir oss.

For hvorfor skal man kjøpe planter som kanskje inneholder en hel del sprøytemiddelrester og fraktes både land og strand før den havner på IKEA i Norge, når du bare kan gå utendørs?

Jeg tenkte jo helt automatisk at det ikke finnes noe kunstverk av natur å bruke i leiligheten nå på vinteren. Men der tok jeg altså helt feil! Jeg gikk bare rett ut døra, plukket med meg noen stusselige, frosne kvister og planter.

Og jeg synes jo resultatet ble ganske bra, helt gratis! I tillegg synes jeg det er så fint med ting som symboliserer årstiden vi lever, istedenfor planter som egentlig ikke hører hjemme her i Norge på denne tiden av året.

Visste du at vi er naturlig skapt til å takle lettere mat på sommeren enn på vinteren? At det er derfor kroppen roper etter mere kjøtt, fett og kraftig mat om vinteren, mens vi på sommeren har mer lyst på en enkel smoothie? Lytt alltid til kroppen, den vet som regel best hva du trenger <3

Dette trenger du for å freshe opp hjemmet ditt med vinterplanter


♥ Noen tomme glassflasker. Mine er fra COOP – økologisk brus ♥ Kvister, planter og eventuelt steiner som du finner utendørs ♥ Norges glass, telys glass, vaser o.l. du har liggende hjemme

Press planter og kvister ned i glassene, og fyll glassene med vann. Surr en liten del av en plante rundt telysene i et telysglass, eller erstatt lysene med steiner. Fordel det rundt i huset/leiligheten/rommet ditt. And thats it!

Og bare så det har sagt, jeg har mye IKEA planter i heimen! Men er definitivt mer inspirert av det naturen gir meg.


#planterinnendørs #plantervinter #hageplanter #plantervinterute #plantervinter #miljøvennligeplanter #bærekraftigplanter

7 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com