CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Quinoa bowl

Okei jeg har så dilla på denne Quinoa salaten og gleder meg til du får smake på den du også! Holder deg mett i timesvis og full av god næring.

QUINOA BOWL FOR 2 PERSONER

♥ 130g Quiona ♥ 260g vann ♥ 1/5ts salt ♥ 15 g tranebær

♥ 8 økologiske cherrytomater ♥ Salat ♥ 2 avokado ♥ 2 økologiske egg ♥ 2 skiver serranoskinke

Kok opp Quinoa sammen med vann, salt og tranebær. Rør om underveis. De er ferdigkokt når Quinoa har åpnet seg. Kok opp vann i en annen kjele. Kok opp 2 egg i en kjele med vann. La koke i 7 minutter, da får eggene en passe konsistens som verken er for bløt eller hard. Hakk opp passe mengde salat i små biter. Skjær avokadoene i to, ta ut steinen og selve avokadoen med en skje. Skjær i terninger, en hel avokado i hver skål. Skjær tomatene i fire remser, 4 tomater i hver skål. Topp salaten med skinke og egg. Strø over litt salt tilslutt.

#quinoabowl #quinoasalat #lavkarbosalat #ketooppskriftlunsj #lavkarbomiddag #ketooppskrift #mettendemat #matsomgirenergi #blodsukkervennligmat

46 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com