CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Rå pepperkakekuler uten sukker, melk og gluten

Oppdatert: 12. des. 2019

Jeg forbereder til litt juledigg som jeg kan ha med meg på hytta sammen med familien <3 Tenkte jeg skulle dele denne herlige oppskriften med dere. Dette er rå pepperkakekuler som smaker utrolig digg!! Denne oppskriften har jeg firedoblet slik at jeg har nok på lager til alle vi får besøk av.15 PEPPERKAKEKULER

♥ 12 ferske dadler ♥ 1 ss fibersirup ♥ 1 dl mandelmel ♥  6 ss kokosolje ♥ 12 g fersk ingefær (kjøpes på vanlig matbutikk) ♥ 1 ts kardemomme ♥ 2 ts kanel ♥ 1/4 ts pepper ♥ 1/2 ts malt nellik ♥ 1/2 ts havsalt

Smelt kokosolje i en kjele. Finrasp ingefæren eller kutt i små biter, men da må du passe på at det blandes godt med resten. Ha alle ingrediensene i en smoothie maskin. Stopp opp et par ganger, rør det rundt med en skje slik at alt blandes godt sammen. Form deigen med hendene til 15 rå pepperkakekuler.
86 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com