CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Rå pepperkakekuler uten sukker, melk og gluten

Oppdatert: 12. des. 2019

Jeg forbereder til litt juledigg som jeg kan ha med meg på hytta sammen med familien <3 Tenkte jeg skulle dele denne herlige oppskriften med dere. Dette er rå pepperkakekuler som smaker utrolig digg!! Denne oppskriften har jeg firedoblet slik at jeg har nok på lager til alle vi får besøk av.15 PEPPERKAKEKULER

♥ 12 ferske dadler ♥ 1 ss fibersirup ♥ 1 dl mandelmel ♥  6 ss kokosolje ♥ 12 g fersk ingefær (kjøpes på vanlig matbutikk) ♥ 1 ts kardemomme ♥ 2 ts kanel ♥ 1/4 ts pepper ♥ 1/2 ts malt nellik ♥ 1/2 ts havsalt

Smelt kokosolje i en kjele. Finrasp ingefæren eller kutt i små biter, men da må du passe på at det blandes godt med resten. Ha alle ingrediensene i en smoothie maskin. Stopp opp et par ganger, rør det rundt med en skje slik at alt blandes godt sammen. Form deigen med hendene til 15 rå pepperkakekuler.
89 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com