CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Rekesalat med pesto & søtpotet

Disse miljøvennlige matboksene er bare helt geniale!! Nå har jeg de med meg over alt, spesielt de små boksene som er så gode for snacks. Alt kan bestilles HER.

REKESALAT MED PESTO & SØTPOTET

♥ 1/2 avokado ♥ 1 Lofotburger med torsk og sei, 86% fisk- uten tilsatt melk (kjøpes på matbutikk) ♥ 2 ss med feskpillede reker eller krepsehaler ♥ 5 økologiske cherrytomater ♥ 1 ss Helios økologiske pesto (kjøpes på helsekost eller matbutikk) ♥ 4 salatblader / økologisk hjertesalat ♥ 1 liten håndfull økologisk spinat

Varm opp fiskeburgeren i litt smør eller kokosolje. Hakk tomat og avokado i mindre biter. Riv salaten i biter og bland alle ingrediensene sammen i en skål.

SNACKS

♥ 2 små eller 1 stor søtpotet ♥ Olivenolje ♥ Salt & Pepper ♥ 2 økologiske gulrøtter ♥ Fryste bær ♥ CocoCrunch kuler fra helsekost eller hjemmelagde peanøttkuler – oppskrift HER

Sett ovnen på 160 grader varmluft. Skjær søtpoteten i tynne skiver og og ha de over på en stekepanne. Ha over et lag med olivenolje, og litt salt & pepper. Cirka 25 minutter i ovnen til de blir sprø. Skjær gulrøttene i biter. Fordel søtpotet, gulrøtter, bær og peanøttkuler i hver sin skål og ha det med som snacks. Både bær og kulene er supre som sunn dessert, og bær har en bedre innvirkning på blodsukkeret og leveren i motsetning til frukt.

#melkefri #rekesalat #glutenfri #oppskrift #matpakke #snacks

8 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com