CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Sunne sjokokuler med ingefær!


Nå har jeg endelig mikset frem noen superdigge sjokoladekuler som også kan gi en ekstra boost til immunsystemet. Næringsrike, sunne og mettende sjokolader du kan spise med goood samvittighet. Rå kakao er blant et av ingrediensene som inneholder Polyfenoler og er en sterk antioksidant!

Sjokokulenes innhold av ingefær er kjent for sin betennelsesdempende effekt. Asia har faktisk brukt dette i mange hundre år som et kraftfullt middel når man kjenner seg uggen. Den er også super ved kvalme, noe jeg selv har erfarte mange, mange ganger! Jeg bruker det spesielt mye i smoothier, supper og fersk raspet ingefær i alle typer te.


14 SJOKOKULER

♥ 60 g. økologisk havregryN ♥ 5 ss. rå kakao ♥ 30 g. salte peanøtter ♥ 2 ts. kanel ♥ 2 klyper salt ♥ 4 ss. kokosolje/cocosa ♥ 50 g. meieri smør ♥ 10 myke, økologiske dadler ♥ 2 ts. peanøttsmør ♥ 10 g. ingefær

– Bland sammen havregryn, kakao, peanøtter, kanel og salt i en bolle. – Smelt meieri smør i en kjele. Kjør alle ingrediensene i en blender til du får en jevn masse. – Formes med hendene til ca. 14 sjokoladekuler, og sett i kjøleskapet i ca. 30min.

– Nå kan de spises som de er, eller trill kulene i smeltet sjokolade (minst 70%) og hakkede peanøtter. Da må de inn i kjøleskapet igjen til sjokoladen stivner.


#sunnesjokoladekuler #sunnesjokoladekulerdadler #lavkarbokuler #lavkarbobountykuler #kokoskuler #sunnsnacks

21 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com