CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

SJOKOLADEMOUSSE, min favoritt! Sukker- & melkefri

Siden jeg først oppdaget denne oppskriften for ett år siden (?), så har det virkelig vært en stor favoritt hos både meg og for de rundt meg. Oppskriften er hentet fra DinBesteHelse♥

Ikke bare smaker den helt fantastisk, men den er også fylt med sunne fettkilder som gir energi og holder blodsukkeret stabilt. I starten var jeg så obsessed med denne moussen at jeg laget en blanding hver eneste uke. Perfekt helgekos ♥

100g Meieri smør eller Ghee hvis du skal ha den 100% fri fra melkeproteiner 100g mørk sjokolade, minst 70% (kjøp sukkerfri på helsekosten) 3 egg 110g kokoskrem (det harde som stivner når kokosmelken settes i kjøleskapet) 25g sukrin 20g kokosblomstsukker

– Smelt smør og sjokolade i en kjele på lav varme – Rør så inn sukrin, kokosblomstsukker og kokosfløte – Pisk eggene for seg selv og ha i moussen. – Pisk med en stavmikser til en kremet konsistens – Ha i små dessertskåler (de er mektige) og legg i kjøleskapet – Etter en times tid skal de ha en stiv og kremet konsistens som er klar til å spises

Topp gjerne med litt jordbær


#melkefri #sjokolade #mousse #sjokolademousse #erstatning #oppskrift #sukkerfri #helgekos #lavkarbo

39 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com