CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

START DAGEN MED EN NÆRINGS BOOST!

Jeg elsker å starte dagen med litt supermat, og skal vise deg mine rutiner som er ukens tema! For meg har det blitt mer og mer viktig med kosttilskudd fra naturlige kilder etterhvert som jeg lærer. Derfor tar jeg for eksempel ikke den «vanlige» C-vitamin fra Askorbinsyre lenger, og heller ikke B-vitaminer fra kosttilskudd.

C vitamin fra askorbinsyre kan forstyrre kobber balansen i kroppen som kan bidra til inflammasjon. Morley Robbins – magnesiumprotokollen, prater mye om dette HER

MIN MORGEN BOOST

– 1 ts. Bee pollen Proppfull av B vitaminer. Bidrar til å regulere jern og kobber, støtter C-vitamin produksjon og energiomsetning i kroppen. – 2 ts. Nype pulver Inneholder en god mengde C vitamin som støtter immunforsvaret & er en viktig antioksidant. – Chlorella Inneholder mengder av polysakkarider, proteiner, mineraler og vitaminer. Den virker også avgiftende & rensende!

Ha i et stort glass med vann, så er det bare å shotte det ned 😉 Takler du ikke smaken ville jeg blandet med litt naturlig, usukret saft eller ferskpresset juice.

FOR EN SUPER BOOST, TA GJERNE DETTE I TILLEGG:

– Maca pulver For hormon ubalanser og energi – Lecithin Høyt innhold av fosfolipider- fettstoffer som støtter lever, galle, nervesystemet, kroppens vev og organer.

Dette er et gammelt bilde, nå bruker jeg Bipollen granulat fra Supernature.


#cvitamin #greens #morgen #helse #startdagen #ernæring #naturligkilde #hvabørjegta #godhelse #bvitamin #boost #morleyrobbins #naturlig

123 visninger

Siste innlegg

Se alle