CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

STOFFSKIFTEPLAGER – mine 4 viktigste tilskudd

Som sagt i går har jeg Hashimoto, altså betennelse i skjoldkjertelen som kan bevege seg mot lavt stoffskifte dersom jeg ikke gjør noen tiltak. ​Må fortelle dere noe som skjedde her en dag. Sist fredag hadde jeg skjelvinger og frysninger hele dagen. På kvelden ble dette enda litt verre og jeg lå under dyna skjelven og kald. Så tok jeg 600mg Magnesium, Gurkemeie, Ingefær og Lavendel(smurte under føttene), og etter 20 minutter forsvant alle plagene mine. Siden den dagen har jeg tatt dette hver eneste dag og ikke opplevd noen skjelvinger, frysninger eller andre symptomer, så dette er definitivt en støtte for meg!

Gurkemeie & Fermentert ingefær fra Solaray (helsekost)– betennelsesdempende urter som jeg kjenner fungerer når stoffskiftesymptomene svinger innom.

600-800mg Magnesium fra SHIFT – hvilken type magnesium du velger har mye å si for opptaket i kroppen. Velg Magnesium fra SHIFT (kjøpes på helsekost) så er du sikker på at du får magnesium i riktig form. Jeg pleier å si at man alltid bør ha magnesium i bånn. Den er med i over 300 enzymatiske prosesser i kroppen og er nødvendig for at andre næringsstoffer skal produseres. Leddproblemer er et kjent problemer ved stoffskifte symptomer, denne sammen med D vitamin og kalsium (kun Kalsium hver 2.dag) kan være effektiv mot benskjørhet. Det kan også være lurt dersom du har lav blodprosent og ikke jerntilskudd øker nivået. I forhold til stoffskifte bruker jeg den for å roe muskler, anspenthet og høy puls.

GREENS – Solsikke Lecithin, MACA pulver, Chlorella, Purley Green Max. Dette tar jeg hver morgen, du kan lese hvorfor HER

Omega 3 – viktig for mye, og i forhold til Hashimoto tenker jeg først og fremst på omega 3 som viktig fordi det er helt sentralt for å dempe betennelse i kroppen. Vær meget varsom på hvilken type omega 3 du tar, og kjøp aldri dette på matbutikken. Omega 3 tåler verken lys, varme eller oksygen og derfor er det viktig å vite at produktet ikke er utsatt for dette gjennom produksjon. Jeg har brukt DENNE kaldpressede omega 3 oljen fra SanOmega i over 1,5år nå. Det er en olje av god kvalitet som ikke er harsk, altså ikke en ødelagt olje. BRUK KODEN: HELDRUP for 10% rabatt

#stoffskifteproblemer #ernæring #betennelsesdempende #kosttilskudd #hashimoto

83 visninger

Siste innlegg

Se alle