CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

SUPERSALATEN MED ALT I

En super digg salat som har alt du trenger for å gjøre kroppen fornøyd. Med så mye forskjellige godsaker, noe rått, noe kokt og et fullverdig spekter av næringsstoffer. Og den metter som bare det, lenge også!

4 brokkolihoder Litt isbergsalat 7 scampi 1/2 rødbete 1 gulbete 1/2 laksefilet (økologisk) 1 tomat Andefett, Kokosolje eller Olivenolje

– Skjær rødbeten og gulbeten i litt tynnere skiver, og ha over på en bakeplate – Ha over litt andefett/kokosolje/olivenolje & salt – Sett i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter til de blir litt sprø – Sett ned varmen til 160 grader de siste 10 minuttene og legg inn laksen. – Brokkoli kan serveres varm eller kald. Dersom du liker den varm, kok opp. – Riv salaten til mindre biter, og hakk opp tomaten – Stek scampi på lav varme i litt kokosolje, meierismør eller andefett. – Ha alt over i en bolle og topp det hele med olivenolje eller smeltet andefett / kokosolje – Smak til med salt

#energi #medalti #næringsstoffer #Supersalat #fisk #fett #mettende #grønnsaker

8 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com