CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Tacosalat med søtpotet

Taco trenger absolutt ikke være usunt. Hvis taco skjellene og lefsene erstattes og du velger riktig type kjøtt med økologisk tacokrydder så kan dette faktisk være et næringsrikt måltid som holder blodsukkeret stabilt.


Denne gangen hadde vi besøk så det ble kyllingkjøttdeig og litt andre ingredienser enn det jeg normalt ville valgt. Jeg bruker for eksempel ikke mais til vanlig. Jeg skal gi deg en veldig enkel oppskrift som kan gjøre kroppen mer fornøyd enn det tradisjonelle taco måltidet

FOR 4 PERSONER

♥ 2 hele søtpoteter ♥ 2 pakker økologisk kjøttdeig ♥ Meierismør til steking ♥ 2 pakker økologisk tacokrydder (kjøpes på matbutikken) ♥ 2 avokado ♥ 1 pakke cherrytomater ♥ 1/2 agurk ♥ 2 økologisk paprika ♥ Jarlsberg ost ♥ 1 pakke Seter rømme ♥ 3 stk sjalottløk ♥ 1/2 stk økologisk isbergsalat ♥ 1 økologisk tacosaus

Del søtpotetene i 8 remser og legg de på en panne i ovnen. Jeg hadde på varmluft, 160 grader frem til de ble myke.


Stek kjøttdeigen i meierismør og bland inn tacokrydder (følg anvisning på pakken).


Del cherrytomatene i to og hakk opp paprika, løk, agurk og salat.


Rasp ost, kutt avokado i terninger og kutt søtpoteten i biter.


Server alt i forskjellige skåler slik at man selv kan blande salaten sin etter smak og behag. Bruk salatbladene som tacoshell!

#lavkarbotaco #sunntaco #søtpotet #tacooppskrift #ketotaco

15 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com