CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

4 steg til treningsglede!

Oppdatert: mars 10

Disse 4 hverdagsrutinene vil hjelpe deg å finne tilbake til treningsgleden så du endelig kan trene hver dag med ren glede og iver etter å komme i gang!

Og kanskje viktigst for meg så handler ikke trening lenger om det som er på utsiden, som å være tynn og se bra ut. Men heller fordi det gjør godt energien, produktiviteten og godfølelsen, med andre ord innsiden.

1. Bytt ut ordet trening med bevegelse.

- Hvis trening er et negativt ladet ord for deg og noe du forbinder med "all-in eller ingenting" følelsen.. Så bytt ordet med bevegelsen i starten, frem til du ubevisst har endret din definisjon på trening som gjør det lettere å komme over dørstokkmila.  

- Det aller viktigste er bevegelse hver dag, istedenfor "All-in eller ingenting" "hardtrening eller sofaen (enten eller)»

2. Du trenger ikke alltid å ha en plan, gjør det som gir deg energi og motivasjon akkurat idag 

- Hvis det er bare en gå tur, så gjør det om til en powerwalk 

- Jogge, styrke, treningssenter, yoga, meditasjon i naturen, en fjelltur.. 


- Når du først har kommet deg ut døren med treningsklærne på, så er det mye lettere å legge inn en styrkeøkt eller intervaller på turen.

3. Bort med kravene, og bare ett eneste prinsipp: det er at du skal ta på deg treningsklærne 1 gang om dagen, og legge de frem dagen før.

4. Mindre av «jeg må trene fordi alle andre gjør det og for å bli tynn», mer av bevegelse akkurat idag fordi jeg fortjener å kjenne på energien, produktiviteten og godfølelsen det gir meg i etterkant.

Tror min favoritt er joggetur i naturen med musikk på ørene og små fjellturer!

#celineheldrup #treningsglede #hverdagsrutiner #høysensitiv #egenkjærlighet #yoga #meditasjon #kosthold #trening #tavarepå #kjærlighet #eteriskeoljer #doterranorge #livsglede #drivkraft #tavarepåkroppen #helsendin #tunsberg #tunmed #tunsbergmedisinskeskole #høysensitiv #hypersensitivpersonlighet #særligsensitiv #høysensitivutbrent #høysensitivangst #høysensitivtest #høysensitivstyrke #sensitivperson #sensitivitet #hvordanlevesomhøysensitiv #hvordanblimindrehøysensitiv #hvordanfådiagnosenhøysensitiv #høysensitivperson #spirituellperson #spirituellutvikling #spirituellopplevelse #ernæringsterapeututdannelse #meditasjonspute #naurensegenverdi #naurenskretsløp #naturensverden196 visninger