CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

UPERFEKTEPIKER / historien bak

Det hele startet for 2,5 år siden. For første gang flyttet jeg hjemmefra til en ny by og et nytt studie. Jeg hadde uoppnåelig høye forventninger til meg selv og hvordan ting skulle bli. Det var her mitt steg for perfeksjonisme nådde nye høyder. Alt skulle gjøres perfekt. Jeg jobbet ekstremt hardt med studiene, mye mer enn jeg trengte. Jeg var ekstremt sosial, og dro ut mye mer enn jeg trengte. Samtidig var det et eneste stort kaos i leiligheten og for ikke å snakke om maten jeg spiste.


Mitt behov for perfeksjonisme ga resultater: ukontrollerte skjelvinger og hetetokter som nådde helt nye topper. Jeg husker alle dagene jeg kom gjennomsvett på skolen, såpass at jeg gjerne skulle tatt av meg alle klærne å hoppe i dusjen. Så mistet jeg nattesøvnen, så kom angsten og paranoiaen. Det gikk til et nivå der jeg var så redd for mine egne tanker at jeg måtte holde lyset på om natten og musikk på ørene for å avlede. På et punkt trodde jeg også naboen var en IS soldat og at jeg måtte finne meg en rømningsvei. Endelig lyttet jeg til kroppen min, jeg avsluttet studiene etter et halvt år som sykepleierstudent. Deretter ventet et par måneder med utmattelse før jeg endelig klarte å endre mitt tankemønster og matvaner.


Juni 2017, 2 år senere. Alle plager har forsvunnet for 2 år siden og jeg er en helt annen person som ser på livet som mye mer enn perfeksjonisme. Jeg er glad i meg selv og lar meg ikke styre av andre eller presset fra samfunnet, i allefall til en viss grad. Men jeg har en passion, og det er bilder. Så i Juni bestemte jeg meg for å gjøre min Instagram seriøs. Kjæresten min tar bilder som en hobby, og jeg er knallfornøyd om jeg får stå foran kamera å posere. Endelig fikk jeg brukt klærne som sto ubrukt langt inn i klesskapet, og endelig fikk jeg den dagen i uka der jeg sminket meg. Resten av uken består nemlig av jobbebukse, et ustelt hår og en ekte Celine. Jeg elsker å få disse fine bildene på Instagram, og dette gjør meg så glad!


Men sannheten er at jeg har en hjertesak. Og det omhandler den yngre generasjon og hvordan presset fra samfunnet former oss. Men da er det jo ikke riktig av meg å ha disse perfekte bildene på Instagram? Dette strittet mot mine prinsipper, men jeg hadde en annen tanke. Det skulle absolutt ikke stoppe meg fra min passion og min hobby – bilder. Her står jeg med en perfekt Instagram profil som kanskje bidrar til et økt press hos de unge og ikke minst et dårligere selvbilde. Men søren heller, det er ikke mulig å stoppe alle de perfekte jentene (og guttene) på sosiale medier slik verden er idag. Sosiale medier har blitt en stor business og hobby, og dette blir bare større og større for hvert år!!


Så hva om vi snur alt på hode? Hva om vi begynner å fokusere på hva som egentlig skjer bak det filtrerte livet? At de perfekte forbildene beviser at livet ikke defineres av bildene. Hva om vi er dønn ærlig og viser dere sannheten. Kanskje vi kan gi dere unge (også meg, min generasjon) en åpenbaring, om at ting ikke er slik dere kanskje forventer og tror det er. Vi må starte hos den unge generasjonen, fordi dette presset sliter ut så mange uskyldige jenter og gutter idag!

Her startet altså mitt nye tankesett, og i September begynte jeg planlegging av et nytt konsept: en Snapchat rettet mot den yngre generasjon. Idag har jeg kommet i mål, sammen med en helt fantastisk gjeng;


Vi er 18 piker med 18 forskjellige personligheter. Vi har et felles ønske om å bidra til endret tankemønsteret hos dagens unge. Vi har laget en Snapchat kanal med tittelen ?uperfektepiker?. Vi har alle forskjellige bakgrunner, fra modeller, mote- og sminkeeksperter, til langrennsløpere, ernæringsveiledere, osteopat, yogalærere, personlig trener, feminister og ikke minst alle oss med erfaringer.


Erfaringer fra psykiske problemer og kampen om å prestere perfekt på alle mulige måter. Flere av oss er kanskje syndebukkene, de som samfunnet mener bidrar til dårlig selvbilde hos unge gjennom perfekte bilder og presset om trening, ernæring og helse for et optimalt liv. Kanskje vi kan snu på det?


Vise det ufiltrerte livet bak sosiale medier. Vi ønsker å treffe dere med et anspent forhold til trening, mat, venner, skole og ikke minst du som har et usunt forhold til deg selv. Vi ønsker også å være en informasjonskanal, inspirere til å være glad i deg selv som du er, inspirere til endring og fortelle hva som egentlig skjer i kroppen din når du prøver å strekke deg mot å bli den perfekte pike, når du prestere 110% i stedet for 80%. Så til deg som leser dette her, legg til @uperfektepiker på Snapchat og følg oss på Instagram og Facebook med samme navn.


Her er den fine gjengen som jeg er uendelig takknemlig for å ha fått med på dette prosjektet:


❤️ Amalie Snøløs – Farmen 2017 & modell ❤️ Tina Hermansen (Tinas treningsblogg) – Videoblogger & humor ❤️ Martine Halvorsen – Blogger & Instagrammer ❤️ Maren Aasen – ELLE-blogger, modell & ernæringsterapeut ❤️ Karoline Wollan – Langrennsløper ❤️ Line Holdal – Yogalærer & ernæringsterapeut ❤️ Anniken Søvik – Trening & livsnyter ❤️ Karianne Wahlstrøm – Farmen 2017, eventarrangør & lærerstudent ❤️ Thale Myhre – Farmen 2017, feminist & modell ❤️ Sheila Gomes – Yogalærer, Youtuber & ELLE-blogger ❤️ Gunn Narten (narten86) ? Personlig trener & brannkonstabel ❤️ Tine Oppedal – Osteopat ❤️ Silje Økland – Blogger & årets Stylista ❤️ Karoline Knapper (dernede) – om Kroniske underlivssmerter & Blogger ❤️ Desiree Andersen (fitfocuse) – Personlig trener & blogger

❤️ Og meg, Celine Heldrup – Blogger & Ernæringsstudent#uperfektepiker #perfeksjonist #flinkpikesyndrom #vestibulitt #læreåværemegselv


19 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com