CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Immunstyrkende te

Jeg drikker mye te om dagen og denne base oppskriften bruker jeg mye, nesten hver dag. Jeg kjøper forresten alle mine te poser på helsekost. Disse har som regel en helt annen virkning enn de du kjøper i matbutikken. – Økologiske og vanligvis urter og planter som gjør mye godt i kroppen. I tillegg kan «matbutikk» teer inneholde sprøytemidler, det gjør næringsinnholdet dårligere og ikke godt for verken kropp eller sjel.

Ingefær og Gurkemeie – Kan dempe inflammasjon og styrke immunsystemet

Kaldslynget honning – inneholder blant annet antioksidanter og enzymer i tillegg til at den gir næring til de gode tarmbakteriene i fordøyelsen.

Grønn te – Inneholder mye polyfenoler og andre antioksidanter som kan styrke immunsystemet. Du vet, grønn te har jo alle disse vidunder- stoffene i seg som er grunnen til at det er blitt så mye forsket på de siste årene.

MACA pulver – en styrkende og balanserende urt som blant annet støtter ved hormonubalanser. Skrevet mer om maca HER


DETTE TRENGER DU:


♥ 3 sitronbåter ♥ 1/2 ts kaldslynget honning ♥ 1/4 ts MACA pulver (kan sløyfes) ♥ 2 cm fersk Ingefær ♥ 2 cm fersk Gurkemeie (kan sløyfes) ♥ Varmt vann som fyller en tekopp ♥ 1 eller 2 poser økologisk, valgfri te (kjøpt fra helsekost.) Jeg bruker Grønn te på morgenen og koffeinfri/avslapnings te på kvelden

- Skvis ut saften av sitronbåtene, finhakk eller rasp Ingefær og Gurkemeie.

- Ha alle ingrediensene i en tekopp og tilsett maca helt tilslutt slik at det ikke klumper seg.


#teforkjølelse #teforsårhals #teforfordøyelsen #teformagen #teforsøvn #tehelseeffekt

48 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com