CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Immunstyrkende te

Oppdatert: mars 10

Jeg drikker mye te om dagen og denne base oppskriften bruker jeg mye, nesten hver dag. Jeg kjøper forresten alle mine te poser på helsekost. Disse har som regel en helt annen virkning enn de du kjøper i matbutikken. – Økologiske og vanligvis urter og planter som gjør mye godt i kroppen. I tillegg kan «matbutikk» teer inneholde sprøytemidler, det gjør næringsinnholdet dårligere og ikke godt for verken kropp eller sjel.

Ingefær og Gurkemeie – Kan dempe inflammasjon og styrke immunsystemet

Kaldslynget honning – inneholder blant annet antioksidanter og enzymer i tillegg til at den gir næring til de gode tarmbakteriene: glad mage!

Grønn te – Inneholder mye polyfenoler og andre antioksidanter som kan styrke immunsystemet. Du vet, grønn te har jo alle disse vidunder- stoffene i seg som er grunnen til at det er blitt så mye forsket på de siste årene.


DETTE TRENGER DU:


♥ 3 sitronbåter ♥ 1/2 ts kaldslynget honning ♥ 2 cm fersk Ingefær ♥ 2 cm fersk Gurkemeie (kan sløyfes) ♥ Varmt vann som fyller en tekopp ♥ 1 eller 2 poser økologisk, valgfri te (kjøpt fra helsekost.) Jeg bruker Grønn te på morgenen og koffeinfri/avslapnings te på kvelden

- Skvis ut saften av sitronbåtene, finhakk eller rasp Ingefær og Gurkemeie.

- Ha alle ingrediensene i en tekopp


#teforkjølelse #teforsårhals #teforfordøyelsen #teformagen #teforsøvn #tehelseeffekt

66 visninger

Siste innlegg

Se alle
<