CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

VERDENS BESTE «ISKAFFE»

Helt obsessed med denne fortiden, og smaker himmelsk i sommervarmen <3 Den er også ganske mektig og er super for energi! Kaffe er erstattet med løvetann pulver, som jeg synes smaker så og si helt likt (kanskje enda bedre også.) I tillegg er løvetann en rensende urt som blant annet øker utskillelse av giftstoffer, forurensninger og avfallsstoffer via lever og nyrer. Les mer om løvetann HER . Løvetann pulver kjøper jeg HER

2 store glass 4 isbiter 4 kokosmelk isbiter (fryst kokosmelk) 2 dråper kanel – eterisk olje, eller litt kanel krydder 4 ss Collagen 2 ss MCT olje 3-4 ss Løvetann pulver (spørs hvor sterkt kaffesmak du ønsker) Mandelmelk, havredrikk eller kokosdrikk

– 3/4 deler av 2 store glass fylles med mandelmelk, havredrikk eller kokosdrikk for å måle mengden du trenger i blenderen.

– Ha alt i en blender, og miks til isbitene også er knust. Hvis du ikke har en blender som knuser isbitene kan dette tas oppi tilslutt (men smaker absolutt best hvis du har de i blenderen.)

NYT

#melkefri #iskaffe #glutenfri #laktosefri #bulletproof #løvetann #sukkerfri #utenkaffe #utenkoffein

36 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com