CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Vill Appelsin når du tviler på deg selv <3

Som jeg skrev i sist innlegg her så tok det meg ett halvt år før jeg forstod hvorfor og hvordan oljer kan støtte oss emosjonelt. Noe jeg i starten synes hørtes veldig merkelig ut før jeg dypdykket inn i dette. Vill appelsin er ingen unntak, og har noen støttende egenskaper rundt egenkjærlighet <3

Den støtter deg til å gi slipp på frykt, nervøsitet og troen om at du ikke er god nok. Den støtter deg i å tenke stort og finne lekenheten og humoren i deg, spesielt om du er overseriøs (f.eks. jobber hele tiden) og ofte kjenner på misunnelse fra andre.

#doterra #usikker #guide #eteriskeoljer #egenskaper #gratis #planteekstrakter #hvordanbruke #oppskrift #villappelsin #bruksområder #egenkjærlighet #ebok #naturliglivsstil #selfcare

52 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com