CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Vill Appelsin når du tviler på deg selv <3

Som jeg skrev i sist innlegg her så tok det meg ett halvt år før jeg forstod hvorfor og hvordan oljer kan støtte oss emosjonelt. Noe jeg i starten synes hørtes veldig merkelig ut før jeg dypdykket inn i dette. Vill appelsin er ingen unntak, og har noen støttende egenskaper rundt egenkjærlighet <3

Den støtter deg til å gi slipp på frykt, nervøsitet og troen om at du ikke er god nok. Den støtter deg i å tenke stort og finne lekenheten og humoren i deg, spesielt om du er overseriøs (f.eks. jobber hele tiden) og ofte kjenner på misunnelse fra andre.

#doterra #usikker #guide #eteriskeoljer #egenskaper #gratis #planteekstrakter #hvordanbruke #oppskrift #villappelsin #bruksområder #egenkjærlighet #ebok #naturliglivsstil #selfcare

61 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com