INTROKURS I ETERISKE OLJER

Søndag 15.Desember kl. 12:00

Det blir en oljeklasse hjemme hos med på Frogner i Oslo. Du er hjertelig velkommen til å være med på en av de og jeg gleder meg til å treffe deg! PS. det blir samme innhold på alle klassene, så velg en dato.

Vi blir vanligvis en koselig liten gjeng og går gjennom eteriske oljer, fordøyelse, energi, søvn, giftstoffer, indre uro ++. Personlige utfordringer og hvordan oljene kan støtte akkurat disse. Dette er planter & urter som kan påvirke oss fysisk, psykisk og naturens husapotek🌿


Du får smake, lukte, kjenne og erfare de selv. 

Det er for deg som ikke har doTERRA fra før og selvom det er gratis så er påmelding bindende og det setter jeg veldig pris på.

Om du vil ha med deg noen så er det veldig hyggelig, si fra god vei i forkant. Da får du med en mini veske til mini oljeflasker som passer inn overalt. Har du med deg en person = fyller opp en liten flaske med olje tilpasset dine plager. 2 personer= 2 småflasker osv.

Dersom du ønsker å bestille oljer så blir det mulig å gjøre det her.

Det viktigste for meg er at du nå lærer mer om hva disse oljene egentlig er, hvordan de fungerer i kroppen vår og om du selv går ut derfra inspirert til å leve en naturlig livsstil har jeg gjort jobben min.​

For påmelding, send meg mail i linken under og merk med Introkurs og dato

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com