6 STEG TIL DITT DRØMMELIV

SelfGrowth Academy har ikke åpnet enda, men i mellomtiden har jeg en gratis workshop til deg med 6 steg til ditt drømmeliv 🤍

JEG ER KLAR✨
GRATIS WORKSHOP HER✨
 
Jeg er klar for å skape mitt drømmeliv✨🕊

DETTE FÅR DU I MEDLEMSSKAPET:

SelfGrowth Academy har ikke åpnet enda, men i mellomtiden har jeg en gratis workshop til deg med 6 steg til ditt drømmeliv 🤍

JA, JEG VIL VÆRE MED✨

ER EN AV DISSE LIVET DITT NÅ?👇🏽

1 ✨ Å gjøre feil eller hoppe inn i noe jeg enda ikke føler meg klar for, er uaktuelt

2 ✨ Istedenfor å få ting til å skje, så lar jeg de bare skje

3✨Jobben min føles enkel, og det går egentlig bare på "repeat" hver dag 

4✨ Jeg føler livet mitt er helt ok, sånn fint og greit liv. 

5✨ Så fort uken er i gang, ser jeg som regel bare frem til helgen

6✨ Jeg kjenner sjeldent på energien, gleden og drivkraften til å møte dagen.

7✨ Bedre å ikke ta plass, og snakke om de helt komfortable tingene som barna mine, hverdagslige ting.. 

8✨ Drømmer, mål, ambisjoner og meninger om det jeg er lidenskapelig for, er ikke for andre å høre på 

9✨ Jo, jeg har jo drømmer og ting jeg skulle ønske jeg fikk til, men de er akkurat det - en drøm og ikke realistiske

10✨ Jeg husker ikke sist jeg pushet meg så mye at jeg kjente på en stor mestringsfølelse.

DA ER DENNE WORKSHOPEN MENT TIL DEG ❤️

EN GRATIS STEG-FOR-STEG PLAN TIL DITT DRØMMELIV

Vi skal ut av komfortsonen, og snu hverdagen din på hodet✨

Jeg er klar for å skape mitt drømmeliv✨🕊

LOVENOTES

Anita Simonsen
Coaching student, Kristiansand

I flere år har livet stått "på vent" med helseutfordringer og uføre.. Helt frem til første møte med Celine!  Etter bare noen få coaching timer sammen, ble jeg endelig trygg og stødig i meg selv. Nå har jeg blitt selvsikker, jeg vet hva jeg vil og tør å snakke høyt om drømmen min! Kurset fikk meg rett og slett til å hoppe utenfor komfortsonen og ta de store action stegene jeg har utsatt så lenge. Så nå er jeg snart en Helse Coach og allerede startet veien til drømmelivet mitt ❤️

 

Caroline Emilie, 
Psykolog og Gründer, Badepsykologen

Etter bare to timer coaching med Celine, ble jeg sikker og klar på drømmen min og hvordan gå videre i prosessen for å nå målet.

Jeg fikk også klarheten i hva jeg trenger for å ta vare på energien og drivkraften min, så jeg kan nå drømmen om å hjelpe flest mulig mennesker.

Anne Kjersti
HelseCoach & mamma til 4 barn

Jeg har sluttet i jobben, og endelig startet drømmelivet mitt som Helse Coach. Jeg har fått energien tilbake og skjuler meg ikke lenger bak mammarollen.  For første gang føler jeg meg virkelig god nok & stolt av meg selv. Jeg tør å vise hvem jeg egentlig er, og det merkes på de rundt meg! Jeg har fått selvtilliten til å gå for målene mine som tidligere bare var en fjern drøm jeg ikke turte å tro på.

 

 

MONICA, 36 ÅR
Du er ikke bare genuin og ekte, med en god formidlingsevne, jeg opplever at du snakker TIL meg og ikke forbi meg - du når inn!! 

Du gir av deg selv og tar andre på alvor. Du får meg til å føle meg både sett og ivaretatt.


NOSHIN, 38 ÅR 

Jeg opplevde Celine som engasjert, empatisk og energisk i Coaching timen vår.

Hun hadde mange gode spørsmål og samtalen med henne brakte meg større klarhet, slik at jeg klarte å bryte ned målene mine, og se at det nå faktisk er oppnåelig!

Jeg har allerede skapt endringer i livet, bare etter den ene timen! 

"Beste investeringen min og ta reisen med deg! Du får meg til å virkelig kjenne på at jeg er stolt av meg selv og at det går fremover"
"Samtalen gjorde at jeg fikk en stor motivasjon til å skape nye rutiner for å bedre planlegge og organisere både ukentlige og langsiktige mål!"
"Karine 24 år: Tusen takk for timen, jeg lærte masse og det var utrolig inspirerende!"
"Takk for timen i går - det var virkelig inspirerende og motiverende!"

"Kurssiden du har skapt er unik og magisk, med modulsystemet ditt, og hyppige innlegg. Informativt, lett å finne frem og godt innhold!"

Ole Christian 
Manager, Dustin Group AS

Jeg var med på din fantastisk energi-skapende sesjonen for Dustin. Det traff meg veldig, litt lengre inn i hjertet, enn mange andre sesjoner jeg har deltatt i.

Inspirerende innhold, men du formidler det så fantastisk energisk og overbevisende. For en som tidligere har vært veldig langt nede og bygget seg opp igjen, må jeg si at din sesjon idag var noe av det beste og mest inspirerende jeg har hørt.

MATS, 29 år

Vi er veldig takknemlig for at du holdt Educational call for oss, Celine. Det var et veldig interessant og informativt møte hvor du delte mye av de viktige faktorer for suksess.

Det jeg spesielt la merke til var din entusiasme, den engasjerende måten du fortalte på og hvordan du svarte på spørsmål, noe som satt energien i samtalen.

MAJA, 
HR & Pyroll administrator, Dustin Group AS

På foredraget for Dustin AS, presenterte Celine gode metoder for å bli en bedre utgave av seg selv. Med en deilig energi, god innlevelse og mange gode tips! Hun er profesjonell og behagelig å forholde seg til, og jeg vil absolutt anbefale å booke henne til for egen coaching eller business foredrag

KEANA, 26 ÅR

Tusen takk for et utrolig inspirerende møte! Jeg tror vi alle satt igjen med ny giv og en klarere tanke om hvordan vi skal nå målene våre fremover.

MONICA, 36 år
Det handler ikke bare om å sitte på, eller anskaffe seg kunnskap, men hvordan man viderebringer den! Her er du fantastisk!

"Møtet med Celine var veldig interessant og opplysende. Det hun delte fikk meg til å innse at å sette seg mål på en strukturert måte kan bidra til å motivere og engasjere til å selv lage en stegvis metode for å oppnå disse. I tillegg lærte jeg at dette, kombinert med et riktig mindset, gjør at jeg kan strekke meg enda lenger, ved å bla.a. reflektere over om jeg tenker stort nok"

 

"Tusen takk for at du delte med oss! Du kom med mye bra tips om hvordan man kan sette seg mål i hverdagen for å få bedre struktur og også nå mer langsiktige mål i livet. Metodene dine er lette å anvende for alle, også i en travel hverdag!"

Gudinnens Selfgrowth Academy

899,- /mnd

Avslutt når du vil

  • Foredrag & workshops
  • Steg-for-steg plan til drømmelivet
  • Gruppe coaching
  • Guider & Verktøy  
  • Lukket, privat facebook gruppe 
  • Nye tema, videoer og guider hver måned
Ja, jeg er klar ✨