1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com

 
Untitled.jpg

OM ETERISKE OLJER

Alt du trenger å vite

DSC01288.jpg

BESTILL OLJER

Steget inn i en naturlig livsstil

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

CELINEHELDRUP

EN HOLISTISK LIVSSTIL

Kosthold, Eteriske oljer, Oppskrifter, Inspirasjon & Motivasjon

OM MEG

Jeg heter Celine Heldrup, er ernæringsterapeut fra TMS, veileder i eteriske oljer og jeg har startet opp prosjekt @uperfektepiker

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en kropp i balanse. 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat, ren livsstil og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og ikke samfunnets mal.

Klem Celine 

INTROKURS I ETERISKE OLJER

Bli med på gratis introkurs hjemme hos meg eller online på webinar