STARTPAKKEN MED ALT DU TRENGER & BESTSELGER

 

FAMILY KIT

 
Inneholder bestselger oljene for fordøyelsen, immunsystemet, indre uro, fokus & konsentrasjon, søvn, giftstoffer m.m.

 

BESTILL HER
INNEHOLDER:

9 Eteriske oljer
Kokosolje
Veggie caps
Diffuser 

PRIS, totalt ink. frakt, toll og moms:
287,5 euro 

(Verdi 434 euro) 

BESTILL HER
Det er ikke meningen at du skal huske eller kunne noe om oljene, du får guide og veiledning om dette i gruppen så du enkelt kommer i gang og får det inn i hverdagen 

Christina

Oljene har fått meg til å tenke innenfra og ut, og ikke omvendt. Det har blitt veldig viktig for meg å behandle kroppen min bra.

Camilla

Jeg blir forelska i oljene om og om igjen. Uansett hvordan jeg føler meg eller hva slags utfordringer jeg har er det alltid en olje som kan hjelpe.

 

BESTILL HER

OLJENES EGENSKAPER..

ZenGest: Støtter oppblåsthet, sporadiske fordøyelsesbesvær og fordøyelse av tunge måltider. Les mer

Sitron: Kan virker rensende og støtte på avgiftning. Samt naturlig vaskemiddel. Les mer

Frankincense: Cellefornyende, støtter immunsystemet & roer nervesystemet + tankespinn. Les mer

Peppermynte: Oppkvikkende, luftveier, pusten og stive muskler. Les mer

Lavendel: Kan dempe tankespinn og støtter søvn + ro. Les mer

On Guard: Støtter immunsystemt og super å bruke til å lage vaskemiddel. Lukter nydelig og inneholder oljene Nellik, Kanel, Vill Appelsin, Eucalyptus og Rosmarin. Les mer

Oregano: Kraftfulle antioksidanter som støtter immunsystemet. Les mer

Rosmarin: Oppkvikkende, fokus og konsentrasjon, demper nervøsitet.Les mer

Vill Appelsin: Full av antioksidanter. Oppløftende, glede. Les mer

Kokosolje: Baseolje som du bruker til å smøre oljene på huden eller å ta innvortes. Les mer

Veggie Caps: Tomme kapsler for å ta oljene innvortes som et tilskudd. Les mer

Diffuser: Det er en beholder som sprer vanndamp ut i rommet & påvirker deg og de rundt deg samtidig som den renser luften og lukter nydelig! Les mer

FLERE TILBAKEMELDINGER...

"Jeg satt i tannlegestolen (værste jeg vet) i 1 time UTEN ett snev av høy puls! Det er jo helt rått! Tusen hjertelig takk for at du introdusert meg for oljene. Måtte til og med skrive opp hvilken olje det var til tannlegesekretæren!"

Kan ikke huske sist huden min var så ren og jevn!😍

Vanskelig å trekke frem bare en olje, for er flere som har støttet opp forskjellige områder, men skal nøye meg med to; Lemon og Lavendel. 

Begge oljene er veldig allsidige, slik jeg ser det. Lemon har jeg i drikkevannet for å rense kroppen innenfra, samt som duft i bilen, som flekkfjerner og i universalspryen på kjøkkenet. Dermed har jeg byttet ut mange skadelige giftstoffer i hjemmet med rene produkter, samtidig som jeg får renset opp på innsiden. Lavendel bruker jeg i tillegg i en naturlig aftersun og for å roe ned på kveldene. Har den i diffuser på soverommet en stund før vi skal legge oss, og da får man virkelig landet for kvelden. Den har hatt god effekt på huden min også, virkelig stabilisert oljeproduksjon i ansiktshuden. I tillegg lukter begge disse helt fantastisk så må ha de med meg overalt😍

"Oljer som pepperminte, basil og Clary sage har dempet spenninger og stiv nakke. Pepperminte er alltid min støtte for hodelplager. Tider hvor eg bare vil kaste fra meg alt av skole og stress har oljene vært der for meg og hjulpet meg mer enn noe annet!

"Morgenrutiner der jeg selv er i sentrum/fokus har alltid vært en viktig del av livet mitt! Før eg begynte å bruke oljene var det ofte at morningene gikk travelt for seg. Etter at oljene kom inn i livet mitt har det å ta meg tid til meg selv blitt en daglig rutine. Og en veldig viktig en! Oljene har definitivt spilt en stor og sentral rolle i min reisen til å bli kjent med meg selv, sansene mine og kroppen min!"

“Lavendel er min yndlingsolje når jeg praktiserer yoga alene eller deler med andre som yogainstruktør”

“Erstatter alt fra vaskemidler til hudprodukter som både er bra for kroppen og kloden"

"

"Gjennom å bruke oljene aktivt, har jeg ikke bare fått et renere inneklima og et godt verktøy mot fysiske plager og mentale utfordringer, jeg har også gjennomgått en endring på det ubevisste plan. Jeg har blitt tryggere, tar meg selv mer på alvor, setter tydeligere grenser, og ser generelt mer lyst på tilværelsen. Jeg klarer ikke lenger forestille meg en dag uten blant annet; Balance under føttene, for jording, Peppermint for lettere pust, On Guard beadlets for ruskete hals, Zengest for fordøyelsen, Vetiver og Serenity for god og dyp søvn. Oljene har hjulpet meg på flere områder enn jeg kunne drømt om, og har uten tvil blitt en viktig del av min livsstil!"

"Idag er jeg så fornøyd! Første dagen hvor jeg føler oljene har hatt en naturlig plass i rutinene mine hele dagen. Ikke bare morgen og kveld, skikkelig god følelse. Så ville bare dele det, og igjen takke for alt du lærer bort."

"Det tok ikke lang tid før FamilyKit var bestilt og jeg kunne nesten ikke vente på at de skulle komme!

Jeg har alltid vært opptatt av et sunt kosthold og målet mitt har hele tiden vært å få en "bedre hverdag"! Oljene har jeg implementert mer og mer i min hverdag, og de har bidratt til at jeg har fått både en sterkere fysisk og psykisk helse!"

BESTILL HER
Jeg heter Celine Heldrup, 
 
Og for mange år gikk jeg rett og slett helt på veggen og ble syk. 
 
Dette ble en viktig nøkkel og reise til hit jeg er idag. Så siden den gang har jeg blitt frisk, startet mitt eget firma, studert noen år og er nå Ernæringsterapeut og High Performance Coach. 
 
Jeg mener vi alle har muligheten til å skape livet vi ikke trenger ferie fra. 
 
Og jeg vet du sitter med et større potensiale i deg til å skape akkurat dette, som du kanskje ikke engang vet eksisterer i deg enda. 
 
For meg er et liv jeg ikke trenger ferie fra, å våkne med energi, overskudd, motivasjon og glede hver dag til å møte dagen. 
 
FOR DET ER FAKTISK MULIG Å...

✔️Unngå stress, selv i dine mest krevende tider.

✔️Ha overskudd og energi på lang sikt, og ikke bare i perioder.

✔️Ha sunne rutiner, uten å miste nytelsen til livet eller maten du spiser.

✔️Ha enda dypere og kjærlige relasjoner med familie, venner og forhold, samtidig som du satser fullt på karrieren din.
 
Og mye av dette finner du svaret på når du klarer å leve i tråd med dine verdier. 
 
Rett og slett personlig vekst og selvutvikling for å nå ditt beste potensialet i både privatlivet og karrieren din, og det er dette jeg coacher deg i! 
 
Gleder meg til å bli bedre kjent med deg, og kom gjerne å si hei på Instagram @celineheldrup🍋✨