Fremtidens Business Kvinner

Uncategorized Aug 20, 2021

Skal livet du ikke ønsker ferie fra  

Vi jobber oss gjennom de 4 viktige livsområdene: 

  F.B.K handler i bunn og grunn om a vakne med energi og glede - ikke bare i helgene, men ogsa de 8 timene du jobber hver dag.

Og ja, det er mulig!

Energien og gleden kommer nar..

Du vet dine beste styrker og gradvis begynner a leve ut ditt største potensialet (karriere og jobb)

Du har grunnpilarene pa plass (helse: kosthold, bevegelse, søvn, stressmestring)

Mindset: Selvfølelse, selvtillit og modighet til a ta selvstendige valg og gjøre drømmer til en realitet

Du har sunt & ærlig forhold til menneskene rundt deg og en god & meningsfull innflytelse + pavirkning pa de du møter gjennom en dag


Kunsten å slippe kontrollen, så muligheter, vekst og utvikling kan skje

Jeg tror bade du og meg har vokst opp til læren om a ha en plan for livet, hvilken utdanning, hvilken jobb og karriere vei du skal ga...

Continue Reading...

Mental trening: Dette får deg til å stråle igjen, det er din tid nå✨

Uncategorized Aug 18, 2021

Det er lett å falle inn i alle andre menneskers agenda, gjemme deg bak mamma rollen eller bare følge planene som legges til rett for deg av noen andre. 

Men det er ingen bedre tid å snu om dette på og vise hvem du er på, din identitet, enn akkurat nå. 

Når du klarer å ta dine egne valg - alt fra hvordan du ønsker at noe skal være, til å tørre å ha meninger. Vise hele deg, dine styrker, din kunnskap og lidenskaper. Så skal du se at du også bli en bedre kjæreste, samboer, kollega, mamma og venn. 

Dette er tiden du skal ta frem en hobby du har glemt bort, du trenger det for å få frem dine beste sider, energien din, kreativiteten din og for å føle deg levende igjen.

Tiden du skal stå opp for deg selv og si hva du ønsker å gjøre idag. For din stemme teller den også, og beleive me -...

Continue Reading...

Mental trening: 4 påminnelser til deg

Uncategorized Aug 18, 2021

Jeg vet hvor lett det er å bli påvirket av alt rundt oss, jeg har jo vært der selv, mange ganger. Hvor det gikk så langt at jeg prøvde å være en jeg ikke er, og skjule meg bak en fasade. 

Så her kommer 4 påminnelser til deg 

PÅMINNELSE 1
Du blir ikke lykkeligere av a fikse pa utseende, kroppen, «slankemat», utdanning, akkurat den jobben..  Med mindre det er av ditt eget valg. Og ikke en beslutning du tar pga sjalusi, forventninger, anerkjennelse eller enda et desperat forsøk pa a falle innenfor de fire veggene som godkjenner deg som person.

PÅMINNELSE 2 
Du er hva du tiltrekker deg. Du vil finne de rette menneskene rundt deg og et liv du trives i og vakner opp til med et smil, alle dagene du velger a være deg og tør vise hvem du egentlig er. 

PÅMINNELSE 3
Forventninger og sammenlikning har du full kontroll over selv, 
det er kun du som...

Continue Reading...

4 steg til treningsglede

Uncategorized Aug 17, 2021

Disse 4 hverdagsrutinene vil hjelpe deg å finne tilbake til treningsgleden, så du endelig kan trene hver dag med ren glede og iver etter å komme i gang!

Og kanskje viktigst for meg så handler ikke trening lenger om det som er på utsiden, som å være tynn og se bra ut. Men heller fordi det gjør godt; energien, produktiviteten og godfølelsen, med andre ord innsiden.

1. Bytt ut ordet trening med bevegelse.

- Hvis trening er et negativt ladet ord for deg og noe du forbinder med "all-in eller ingenting" følelsen.. Så bytt ordet med bevegelsen i starten, frem til du ubevisst har endret din definisjon på trening som gjør det lettere å komme over dørstokkmila.  

- Det aller viktigste er bevegelse hver dag, istedenfor "All-in eller ingenting" "hardtrening eller sofaen (enten eller)»

 

2. Du trenger ikke alltid å ha en plan, gjør det som gir deg energi og motivasjon...

Continue Reading...

3 steg: elsk en vanlig hverdag & håndter stress

Uncategorized Aug 17, 2021

Her har du 3 steg til et liv du elsker å våkne til - også de 8 timene du bruker på jobb daglig!

 NUMMER 1: FYLL DAGENE MED DYP GLEDE OG MENING. 

Når hverdagen vår settes på pause får vi perspektiv på hva som betyr noe; om du har en jobb med mening, eller bare går på autopilot for å tjene nok penger og være en del av samfunnets mal og "alle andre."

   

Gi slipp på absolutt alt du tror har vært en sannhet for deg frem til nå, og gå inn i hva som virkelig betyr noe og gir deg glede dersom du hadde hatt 0 kroner på kontoen din. Er det noe du alltid snakker med vennene dine om? Noe de alltid spør deg om? Noe som virkelig engasjerer deg? En jobb du tenker på som en hobby? 
 
Eller det kan være så enkelt som at du føler på en dypere mening & glede når du klarer å...

Continue Reading...

Level up og transformer livet ditt: 8 RUTINER

Uncategorized Aug 16, 2021

Jeg skal dele noen steg med deg på veien til et liv med energi, drivkraft og klarhet i hverdagen din. Og husk at helsen din også er viktig, for uten energi og en kropp i balanse blir hverdagen fort en kamp - tross for at du jobber med noe du digger.
 
Her kommer de! 

 • TIPS 1: Bli bevisst på hvordan du snakker til deg selv. Det du velger å si nok ganger blir en sannhet, og ofte har vi sagt ting hver dag hele livet som både kan endre og påvirker hvilke valg vi tar, måten vi lever på, og ikke minst hvordan vi føler oss. 
   
  Ofte kan ordene og setningene vi velger å bruke bare være en unnskyldning for å ikke gjøre noe med selve problemet eller utfordringen.
     
  NOEN EKSEMPLER:
    
  - "kroppen min jobber med å heale seg nå, og jeg er på riktig spor fremover" istedenfor "Jeg er syk"
   
  - "jeg prioriterer dette" istedenfor "Har ikke...

Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.